İZMİR / BERGAMA - Bergama Mesleki Eğitim Merkezi

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYONU ERASMUS+PROGRAMI PROJE DUYURUSUDUR.

AB PROJE HAREKETLİLİK DUYURUSU

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYONU ERASMUS+ PROGRAMI TARAFINDAN KABUL EDİLEN 2022-1-TR01-KA121-VET-000067391 NUMARALI "ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMI PROJESİ KAPSAMINDA 2 REFAKATÇİ ÖĞRETMEN, 12 ÖĞRENCİ, (PORTEKİZ ÜLKESİ, NİSAN-MAYIS AYLARINDA 21 GÜN SÜREYLE)

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYONU ERASMUS+ PROGRAMI TARAFINDAN KABUL EDİLEN 2023-1TR01-KA121-VET-000164226 NUMARALI "ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMI" PROJESİ KAPSAMINDA 1 REFAKATÇİ ÖĞRETMEN, 2 ÖĞRENCİ. (ALMANYA ÜLKESİ, MAYIS-HAZİRAN-2024 AYLARINDA 21 GÜN SÜREYLE) GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

ÖĞRETMENLER İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

Öncelikle alan öğretmenleri olmak üzere, hizmet süresi, taltif belgeleri, proje tecrübesi, yabancı dil yeterliliği, yüksek lisans durumu, yurt dışı temsil yeteneği tespit edilerek komisyonca puanlanacaktır.

ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

Engel Durumu, Başarı durumu, Not Ortalaması, Disiplin Durumu, Yurt dışı temsil yeteneği komisyonca tespit edilerek puanlanacaktır.

Not ayrıca okul duyuru panosundan tüm öğrencilere, duyuru yazısı tüm öğretmenlere imza karşılığı duyurulacaktır.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 14:06 - Görüntülenme: 36