İZMİR / BERGAMA - Bergama Mesleki Eğitim Merkezi

Bergama Mesleki Eğitim Merkezi

Fevzipaşa Mh. Fevzipaşa Cad. No54/1 Bergama/İZMİR
Vizyon
Ülkemizde Eğitim sistemi dışında kalan vasıfsız bireyleri, Mesleki Eğitim şemsiyesi altına alarak teknolojik gelişmelerin doğrultusunda kendini geliştiren kalifiye iş gücü haline getirmek suretiyle milli kalkınmaya öncülük eden bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Eğitim, öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak, her bireye ulaşarak ilkelerimizi ve değerlerimizi benimsemiş işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu öğrenen, öğreten ve uygulayan çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak.
Başarılar
OKULUMUZUN MARKA VE TASARIM TESCİLİNİN YAPILMASI, MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİNDEKİ ETKİNLİKLERİMİZ, SIFIR ATIK, BESLENME DOSTU OKUL, BEYAZ BAYRAK
Belediye araçları
Fevzipaşa Mh. Fevzipaşa Sk. No:54/1 BERGAMA
2 Km
MARKA TESCİL BELGESİ ALINDI, TASARIM TESCİL BELGESİ ALINDI.
Proje Çalışmaları
MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR, SIFIR ATIK, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, TEKNOFEST BAŞVURUSU YAPILDI. ERASMUS İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2023 AKREDİTASYON PROGRAMINA BAŞVURULDU. ULUSAL AJANS PROJE BAŞVURUSUNDA BULUNULDU.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS-MESLEKİ EĞİTİM BECERİ STAJI DAMİMARKA VE PORTEKİZ 2022 YILI ALMANYA BERLİN ELEKTRİKLİ ARAÇLAR PROJEMİZ BAŞARILI BULUNDU. 2023 YILI İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS AKREDİTASYON PROJEMİZ BAŞARILI BULUNDU.
Diğer Hususlar
TORUNLARI DEDELERİYLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLİK ZİYARETİ (20/05/2022) YAPILDI. ATEŞ ÇELİK AŞ İLE MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRME VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ KAPSAMINDA 2 YILLIK PROTOKOL İMZALANDI. (31 AĞUSTOS 2022) TEKNOPAK LTD ŞTİ İLE MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRME VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ KAPSAMINDA 2 YILLIK PROTOKOL İMZALANDI. (12 EKİM 2022) MÜBAY-TEVAZU TARIM İLE MESLEKİ EĞİTİMİ GELİŞTİRME VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ KAPSAMINDA 2 YILLIK PROTOKOL İMZALANDI. (18 KASIM 2022)